Tocana de cartofi cu pui

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 17 Apr 2014 | 3629 vizualizari

 

Problema e in felul urmator,trebuia sa incropesc ceva de haleala si cum din'' rahat trebuie sa faci bici sa si trosneasca'',am cautat si eu prin frigider si am dat peste o pulpa mare de pui .....de la el se trage tocana asta pe care am prestat-o la foc automat.....sa manace si gurile noastre ceva in seara asta.....

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de pui( mai mare,cca si ceva grame)
  • 3 cartofi
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 cubulete knorr de gaina
  • piper si sare
  • 1 legatura de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu pui:

Spalam pulpa de pui si o taiem in bucatele mai micute.Intr-o cratita incingem ulei si calim puiul,cat sa se rumeneasca pe toate partile.Scoatem bucatele de pui si punem la calit ceapa taiata marunt si  cubuletul de knorr,cand a inceput sa se inmoaie adaugam pasta de tomate,lasam sa fiarba 5 min si apoi adaugam cartofii taiati cubulete mici,adaugam o cana cu apa si lasam sa fiarba.

Cand sunt aproape fierti punem si bucatile de carne,potrivim de sare si piper si lasam la foc mic cca 20 min

.La final adaugam maraul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu vinete si carne tocata la ceaun