Tocana de cartofi la multicooker

de Bya Ralu in Porc, 21 Iun 2015 | 5075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc
  • 1 morcov
  • 2 fire ceapa verde
  • 3-4 cartofi noi
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • 50 ml vin rosu
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/boia dulce
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi la multicooker:

Carnea se taie cubulete,punem vegeta,piper si boia dulce,ulei de masline si vin rosu si se pun la marinat pentru 2-3 ore la frigider.

Se pune carnea impreuna cu sosul de la marinada in vasul din multicooker,acoperim cu apa,setam la functia Boil pentru 30-40 minute.

Se adauga ceapa taiata cat mai marunt si morcovul taiat rondele.Taiem si cartofii cuburi si ii adaugam peste carne,acoperim cu apa ,setam din nou functia Boil si lasam pentru 30 minute.

Cu 5 minute inainte sa fie gata adaugam rosiile cuburi din cutie,amestecam bine,condimentam dupa gust si mai lasam 5 minute.

Se presara patrunjel proaspat

TIPS-URI

1

se servesc cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]