Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta

de sandytza in Ficat, 9 Iun 2009 | 13771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 500 gr ficatei de pui
  • 1 pahar lapte
  • 5 linguri smantana
  • faina
  • sare , piper, boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta:

Se prajeste ceapa in ulei, se adauga boiaua si apoi ficateii. Se adauga apa cat sa se acopere si un pic de sare. Se lasa la fiert completand intruna de apa sa nu scada prea mult. Cand ficateii s-au fiert se face o ingrosala din faina cu lapte si smantana si se adauga peste ficatei in cratita . Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]