Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta

de sandytza in Ficat, 9 Iun 2009 | 13634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 500 gr ficatei de pui
  • 1 pahar lapte
  • 5 linguri smantana
  • faina
  • sare , piper, boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta:

Se prajeste ceapa in ulei, se adauga boiaua si apoi ficateii. Se adauga apa cat sa se acopere si un pic de sare. Se lasa la fiert completand intruna de apa sa nu scada prea mult. Cand ficateii s-au fiert se face o ingrosala din faina cu lapte si smantana si se adauga peste ficatei in cratita . Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pasare si oua invelite in bacon