Tocana de legume

de lacrimioara in Mancaruri de legume, 10 Oct 2010 | 6311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 ceape
  • 4 ardei
  • 3 morcovi
  • jumatate de parstanac
  • jumatate de dovlecel
  • pasta de tomate  250 ml(bulion)
  • o jumatate de pahar de orez
  • sare
  • cateva boabe de piper
  • 3 foi de dafin
  • patrunjel
  • ulei pt calit 70 ml 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume:

Se prajeste ceapa cu morcovul razalit,dupa care se adauga ardei, dovlecelul, parstanacul si orezul care in prealabil a stat in apa, se lasa la calit 15 minute dupa care se adauga sosul de rosii si 2 pahare de apa.

se lasa la fiert pana fierbe orezul si scade putin

se pun foile de dafin si patrunjelul

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]