Tocana de legume cu ou

de Lau in , 24 Iul 2018 | 3701 vizualizari

 

 Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe rosii
  • 200 g fasole verde
  • 200 g ciuperci de padure
  • 400 g rosii in suc
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 varf cutit cimbrisor
  • 1 varf cutit menta uscata
  • 1 varf cutit rozmarin
  • 1 lingurita ierburi de gradina
  • 1 varf cutit curry
  • boai de ardei
  • sare
  • piper
  • 1 cm ghimbir
  • 3-4 catei usturoi
  • 5 oua
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume cu ou:

Curatam vanata, dovlecelul, le taiem cubulete si asezam intr-o sita, presam sare deasupra si lasam 20 min.

Calim ceapa tocata in uleiul incalzit, adaugam condimentele si lasam cateva secunde dupa care adaugam vanata, lasam 2-3 min, dupa care adaugam dovlecelul, fasolea, ciupercile, 1 cana de apa si lasam pe foc cca. 10-15 min.

Adaugam rosiile cu suc, usuturoiul pisat, ghimbirul dat prin razatoarea mica. Amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Turnam in tava unsa cu ulei si facem 5 gauri in tocanita, spargem ouale in fiecare gaura.

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce ouale sunt gata.

La final adaugam patrunjel verde tocat si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa gustoasa cu legume - Reteta cu ingrediente simple si de post