Tocana de legume cu pulpa de porc

de Dya Daniela Andrei in Porc, 3 Iun 2013 | 7344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg pulpa de porc
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1/2 l supa de legume
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei gras verde
  • radacina de tellina
  • 2 cepe albe
  • 4-5 cartofi
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 2 linguri cu suc de rosii
  • 1 legatura de marar
  • condimente:sare, piper, busuioc dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume cu pulpa de porc:

Pulpa de porc taiata cuburi, o punem la calit in putin ulei, pentru 10-15 minute. Adaugam apoi legumele tocate si le calim impreuna cu carnea. Punem si cartofii si supa de legume si fierbem impreuna pana ce carnea este bine patrunsa. Cand supa a scazut suficient, adaugam sucul de rosii si condimentam dupa gust.

Presaram marar proaspat tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]