Tocana de vinete cu ciuperci si orez

de Sorinnaa in Mancaruri de post, 18 Oct 2013 | 8690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete
  • 4 ciuperci mari
  • 4-5 ceapa
  • 3 ardei gras colorat
  • 100 ml ulei
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • 100 g bulion
  • 100 ml apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vinete cu ciuperci si orez:

Se toaca ceapa, ciupercile, ardeiul si vinete cu coaja si pe pun la calit in ulei. Dupa ce se fac auri la culoare se pune bulionul si se mai lasa 10 minute sa se caleasca si bulionul putin se adauga apa si se lasa pana scade.

Orezul se fierbe separat si se pune peste legume.

Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vinete cu ciuperci si orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu masline (de post)