Tocana de vinete cu piept de pui

de daniastefania in Pui, 18 Oct 2015 | 4749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 vanata mare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mare
  • Sare
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vinete cu piept de pui:

Pieptul de pui spalat bine si uscat il taiem cubulete. Ceapa curatata o tocam marunt. Morcovul curatat il taiem deasemenea cubulete. Vanata, o curatam, o taiem cubulete si o saram. Intr-un vas punem 2 linguri de ulei si adaugam ceapa, morcovul si pieptul de pui si le calim 5 minute. Apoi adaugam 2 cani de apa, saram si lasam sa fiarba pana puiul e aproape fiert. Scurgem vinetele de apa pe care au lasat-o si le adaugam in vas. Lasam sa mai fiarba totul 10 minute. Potrivim de sare, daca mai este nevoie. Apoi stingem focul. Servim tocana calda cu paine sau ca garnitura cu piure de cartofi. Este una din mancarurile preferate ale sotului meu. Sper sa va placa si voua! Pofta tuturor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vinete cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

18.10.2015, 17:19

Bunica 1

18.10.2015, 17:34

Bună tocănița!

RuxyRux 1

18.10.2015, 22:31

O mancarica grozava!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta din piept de pui