Tocana in vas roman

de AnyCostescu in Porc, 9 Sep 2012 | 4421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • ficat de porc
  • gusa de porc
  • carnat de porc
  • morcov
  • ceapa
  • ardei
  • 1 ceasca vin
  • 1 ceasca apa
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana in vas roman:

Carnea se spala si se taie bucatele mai micute, facem la fel cu carnatul, gusa si ficatul. Legumele se taie dupa forma dorita..

Se pune un pic de ulei in vas, apoi se pune un rand de legume, unul de carne, carnat, gusa, ficat apoi restul de legume. Se pun codimente de toate felurile, apoi se stropeste peste tot cu apa si vin. Se da la cuptor. Cuptorul se aprinde dupa ce punem vasul. Se lasa la cuptor pana carnea e fiarta, aproximativ o ora a stat la mine.

Noi am servit-o cu cartoi noi, intregi la cuptor dati prin rozmarin si muraturi :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi, o reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa