Tocanita cu carne si cartofi - la ceaun

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 27 Iul 2014 | 9008 vizualizari

 

Mancarea la ceaun iese intodeauna mai gustoasa . Poate ca este mai bine pazita ? sau ca esti cu prietenii mai relaxat ?

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vita
  • 1 kg carne porc
  • 1.5 kg cartofi
  • 200 ml ulei
  • 2 ardei rosii
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 1 lingura boia rosie de ardei
  • 1 lingurita pasta iute de ardei
  • sare
  • marar verde
  • fenicul verde
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne si cartofi - la ceaun:

Carnea taiata cuburi mai mari se pune in ceaun la prajit

Cand a scazut tot lichidul lasat de carne si aceasta incepe sa se rumeneasca  se pune ceapa si ardeiul taiate cubulete .Sarati.

Adaugati pasta de rosii , boiaua si pasta de ardei . Amestecati si puneti apa cat sa acopere carnea .

Adaugati cartofii curatati si feliatisi fierbeti pana acestiaincep sa se zdrobeasca .

Din cand in cand amestecati cu o lingura mare de lemn ca tocana sa nu se prinda de fundul ceaunului .

La sfarsit taiati usturoiul verde si restul verdeturilor si le incorporati in tocanita .

Serviti alaturat pe langa voie buna ,salate de cruditati sau muraturi .

TIPS-URI

1

Aer curat , voie buna si prieteni .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne si cartofi - la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tradicijonalna Srpska pljescavica (Plescavita Sarbeasca)