Tocanita cu cartofi

de Cantboilanegg in Mancaruri de post, 18 Mar 2011 | 5653 vizualizari

 

Tocanita cu cartofi poate fi servita ca atare, fiind o delicioasa reteta de post, sau poate constitui garnitura pentru un gratar sau carnaciori, depide de preferinta!

 

INGREDIENTE

  • un cartof mare
  • o ceapa
  • o rosie
  • putina pasta de tomate (optional)
  • condimente (sare, piper, foi de dafin, frunze de patrunjel etc)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu cartofi:

Calim ceapa taiata solzisori in putin ulei incins si cand capata o culoare aurie adaugam rosia taiata cubulete. Lasam amestecul la foc mediu inca 4-5 minute, dupa care adaugam pasta de tomate si cartoful taiat bucati de dimensiune medie. Adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mic 15-20 minute, sau pana cand cartofii sunt fierti!

Punem tocanita in farfurie si presaram putin patrunjel verde tocat marunt!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipie cu legume