Tocanita cu ficatei de pui

de Dulciuri cu Georgiana in Ficat, 10 Iul 2016 | 6850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 200 ml lapte
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • un dovlecel mic
  • 2 ardei capia copti
  • un pastarnac mic
  • 2 linguri pasta rosii
  • 4 cartofi potriviti
  • sare,cimbru,foi de dafin,boia dulce,patrunjel
  • putin ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ficatei de pui:

Spalam bine ficateii, ii punem intr-un vas si punem lapte peste ei cat sa-i acoperim, aproximativ 200 ml.Punem vasul pe foc si lasam sa fiarba.

Tocam ceapa, morcovul,pastarnacul si dovlecelul.Punem legumele pe foc intr-o cratita cu putin ulei. Lasam sa fiarba, daca este nevoie adaugam putina apa.

Scoatem ficateii din lapte si ii maruntim.Adaugam si ardeiul copt peste legume pe foc, apoi ficateii maruntiti si condimentele.Lasam sa fiarba.

Curatim cartofii si ii tocam bucati. Adaugam in cratita si pasta de rosii si cartofii, apoi o introducem  la cuptor. Lasam la cuptor la foc potrivit pana scade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]