Tocanita cu pui, ciuperci, pastai si cartofi

de InLumeaMea in Pui, 10 Ian 2013 | 6899 vizualizari

 

Simpla si gustoasa... Sotul o adora... si cu cat pui mai multe legume cu atat iese mai buna :)

 

INGREDIENTE

  • 5-6 copanele de pui
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 1 conserva pastai
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva rosii in sor (cubulete nu intregi)
  • ulei
  • sare, piper si delicat (dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pui, ciuperci, pastai si cartofi:

Mai intai calim ceapa impreuna cu ciupercile si pastaile. Dupa care stingem cu o cana de apa si lasam sa fiarba bine. Carnea o spalam si o prajim intr-o tigaie separat. O punem apoi peste legume si adaugam apa cat sa cuprinda. Cartofii taiati cubulete ii adaugam cam cu 15-20 minute inainte sa oprim focul pentru a nu se zdrobi. Spre sfarsit adaugam si conserva de rosii in bulion, potrivim de sare, piper si delicat si oprim focul. 

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pui, ciuperci, pastai si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu galuste din cartofi