Tocanita cu pui si pleurotus

de Oana in Pui, 25 Apr 2010 | 14299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o casoleta ciocanele de pui
  • o casoleta ciuperci pleurotus
  • 2 cepe
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • o cana cu suc de rosii
  • o lingura faina
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pui si pleurotus:

Cioanelele de pui se spala bine si se dau in fiert, se arunca apa cu spuma, se spala bine cu apa rece.

Intr-o cratita se incinge uleiul, se adauga ceapa taiata cubulete si usturoiul verde taiat rondele si se calesc impreuna cu copanelele de pui. Se adauga treptat cate putina apa fiarta si se lasa sa se inmoaie bine ceapa.

Intre timp, se spala ciupercile si se taie in bucati mai mari, apoi se adauga in cratita. Se pun foile de dafin, sare si piper dupa gust si se acopera oala cu capac. Ciupercile isi vor lasa zeama si vor fierbe in 20-30 de minute. La final se adauga sucul de rosii amestecat cu lingura de faina. Se mai lasa cateva clocote si se opreste focul. Se presara deasupra patrunjel verde si se serveste cu piure de cartofi sau mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pui si pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din piept de pui cu cascaval