Tocanita de cartofi

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 28 Noi 2012 | 8347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 cana pasta de rosii
  • verdeata(optional)
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi.

Ceapa si ardeiul se toaca marunt.

Ceapa si ardeiul se calesc in cateva linguri de ulei, apoi se adauga catrofii.

Se mai calesc putin impreuna, apoi se "stinge" totul cu pasta de rosii si apa atat cat este necesar.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se acopera cratita cu un capac si se lasa la fiert pana cand cartofii sunt fierti, iar tocanita a ajuns la consistenta dorita.

Se adauga verdeata tocata marunt, se mai lasa sa dea in doua clocote, apoi se da deoparte.

Se serveste calda, alaturi de muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]