Tocanita de cartofi cu garbanzos(naut)-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 12397 vizualizari

 

O mancare rapida si buna de post. Pana sa vin in Spania nu am mancat garbanzos(naut)dar abia aici l-am descoperit ca e foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 1 borcan de garbanzos
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei rosu gras
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita boia de ardei dulce(sau pasta de tomate 2 linguri)
  • sare,delikat(optional)
  • piper macinat
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu garbanzos(naut)-post:

Se caleste ceapa tocata in ulei, apoi se pune ardeiul taiat cubulete si se caleste si el iar apoi cartofi curatati  taiati in cubulete,se lasa sa se caleasca putin se pune sare,piper,delikat si boia (pasta de tomate)se mai lasa 2-3 minute apoi se pune 1 cana mare cu apa si se lasa sa fiarba bine 15-minute apoi se pune garbanzosu(nuatul)se amesteca bine si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute impreuna

Cand sau fiert se pune patrunjel verde tocat si se stinge focu

Se serveste cu muraturi,mamaliguta sau cu ce va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu garbanzos(naut)-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi noi