Tocanita de cartofi la ceaun

de ela in Mancaruri cu carne, 20 Sep 2010 | 14701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2cepe
  • 1morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 5-6 rosii
  • 1,5kg cartofi
  • 1foaie dafin
  • sare,piper,vegeta
  • patrunjel
  • 2carnati taranesti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi la ceaun:

Curatam si tocam ceapa marunt,la fel si morcovul.Ardeiul il spalam si il curatam,il taiem cubulete.Legumele le punem intr-o oala cu putin ulei si le lasam la calit cateva minute.Intre timp,taiem feliute carnatul si il adaugam in oala,punem sare,vegeta ,dafinulsi piper si mai lasam cateva minute,amestecand mereu.Completam cu apa,lasam sa fiarba,apoi adaugam cartofii,curatati si taiati cubulete.

Curatam rosiile de coaja,le tocam marunt si le adaugam si pe ele in oala.Lasam la fiert pana se inmoaie cartofii.Oprim focul si presaram deasupra patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (93)

diaconta 1

26.09.2010, 19:31

Ai de mine ce mai inghesuiala la ceaunu' astadar recunosc ca sunt motive

ela 1

26.09.2010, 19:33

Dia vad ca au umblat bucatarasii la ceaunul meu si cat am lipsit eu zilele astea....

eleny2010 1

03.12.2010, 12:50

super. chiar acum cautam pe site o reteta de tocanita cu carnati. ms .. ma duc sa ma apuc de gatit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de la Borsa