Tocanita de ceapa cu pulpe de pui

de housy in Pui, 7 Dec 2010 | 16465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cepe
  • 2 morcovi mari
  • 1 lingura untura de pasare
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 4 linguri pasta de ardei rosu
  • 6 copanele de pui
  • 1 cana apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pulpe de pui:

 

  • - copanelele se parlesc si se spala bine, dupa care se pun la fiert in apa cu sare
  • - ceapa tocata marunt si morcovul ras se pun la calit in untura de pasare
  • - din cand in cand se mai adauga putina apa
  • - cand pulpele sunt fierte, iar legumele bine innabusite se impreuneaza intr-o singura oala, se adauga piper, sare, patrunjel, apa si pasta de ardei rosu
  • - se mai lasa putin pe foc , cu capac

                           Se poate servi cu paste, piure, sau mamaliguta si lapte acru!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (11)

ionix 1

08.12.2010, 14:29

merge cu mămăliguţă

giuliana 1

08.12.2010, 17:54

tanyapatap 1

08.12.2010, 20:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]