Tocanita de ciuperci

de Silvioara in Mancaruri de post, 13 Dec 2011 | 5193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 2-3 cepe mari taiate solzisori
  • 4-5 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 linguri bulion
  • sare, piper, patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ceapa se caleste in ulei impreuna cu usturoiul zdrobit, pana devine putin aurie. Ciupercile se taie mai mare, se adauga peste ceapa si se stinge totul cu o cescuta mica de apa. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba cam 20-25 de minute, se pun lingurile de bulion si se mai lasa la foc mic 10 min. Se potrivesc de sare, piper, se pune patrunjelul verde si se opreste focul. Merg de minune cu o mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci