Tocanita de ciuperci

de Silvioara in Mancaruri de post, 13 Dec 2011 | 5513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 2-3 cepe mari taiate solzisori
  • 4-5 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 linguri bulion
  • sare, piper, patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ceapa se caleste in ulei impreuna cu usturoiul zdrobit, pana devine putin aurie. Ciupercile se taie mai mare, se adauga peste ceapa si se stinge totul cu o cescuta mica de apa. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba cam 20-25 de minute, se pun lingurile de bulion si se mai lasa la foc mic 10 min. Se potrivesc de sare, piper, se pune patrunjelul verde si se opreste focul. Merg de minune cu o mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]