Tocanita de ciuperci

de geobucataras in Mancaruri de legume, 22 Ian 2014 | 4063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ciuperci champignon
  • o ceapa mica
  • 2 linguri faina
  • 150 gr smantana
  • 5 linguri lapte
  • ulei
  • sare, piper
  • 2 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Eu tocanita am facut-o in ceaun, deci ceapa taiata foarte marunt o punem la calit in putin ulei dupa care punem ciupercile curatate si taiate cuburi (eu am avut puse la congelator) si lasam sa se caleasca un pic, dupa care adaugam apa cat sa acopere ciupercile si lasam sa fiarba la foc mediu. Intre timp preparam ingrosala, frecam bine smantana si adaugam faina, dupa ce am frecat bine adaugam laptele si amestecam pana nu mai are cocoloase. Ne uitam la ciuperci sa vedem daca s-au fiert si adaugam ingrosala amestecand continuu aprox 10 minute ,iar la urma adaugam sare, piper si usturoiul pisat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]