Tocanita de ciuperci

de vero_closca in Mancaruri de post, 29 Mar 2010 | 3792 vizualizari

 

ideala pt aceasta saptamana de post

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pahar vin alb
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

se taie ciupercutele felii,ceapa pestisori si morcovul rondele.intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga,se caleste putin ceapa pana devine sticloasa si se adauga morcovul apoi cipercile.se lasa sa se inmoaie in zeama pe care o lasa si cand scade se adauga sarea,piperul,vinul si se mai da un clocot -doua.

se serveste fierbinte,cu mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post