Tocanita de ciuperci

de vero_closca in Mancaruri de post, 29 Mar 2010 | 4213 vizualizari

 

ideala pt aceasta saptamana de post

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pahar vin alb
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

se taie ciupercutele felii,ceapa pestisori si morcovul rondele.intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga,se caleste putin ceapa pana devine sticloasa si se adauga morcovul apoi cipercile.se lasa sa se inmoaie in zeama pe care o lasa si cand scade se adauga sarea,piperul,vinul si se mai da un clocot -doua.

se serveste fierbinte,cu mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]