Tocanita de ciuperci

de Gherca Daniela in Mancaruri de legume, 20 Noi 2014 | 4045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mai mare
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • patrunjel
  • 3 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, peste punem ceapa curatata si taiata marunt, dupa un minut-doua cand ceapa s-a inmuiat adaugam ciupercile spalate, curate si taiate felii. Dupa un sfert de ora punem si bulionul cu o cescuta de apa, dupa care lasam pana ce toata apa scade, iar in ultimele minute, adaugam usturoiul pisat si condimentam cu sare, piper si boiaua dulce, iar la final presaram patrunjel verde tocat. 

Servim cu mamaliguta. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]