Tocanita de ciuperci

de oanapl in Mancaruri de post, 23 Mar 2017 | 3658 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 varf piper negru
  • 2 linguri bulion
  • 300 gr ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri patrunjel
  • 1 lingura rozmarin
  • 1 lingurita sare
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 150 gr faina de porumb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Tai marunt ceapa, tai in doua ciupercile mai mici si in patru bucati pe cele mai marisoare, iar ardeiul, usturoiul si rosia le tai cubulete mici. Calesti ceapa, pana devine aurie, apoi adaugi ciupercile, ardeiul, rosia si usturoiul si pui condimente dupa gust. Adaugi un pahar cu apa si acoperi vasul, lasand tocanita sa fiarba la foc mic. Adaugi spre final si 2 linguri de bulion. Cand constati ca mancarea este gata, adaugi si patrunjelul taiat marunt.

Intre timp, pregatesti o mamaliguta: pui apa cu sare la fiert si cand a inceput sa clocoteasca, adaugi treptat faina si amesteci. Lasi mamaliguta sa fiarba la foc mic, aproximativ 15 minute si mai invarti din cand in cand pentru a nu se prinde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus și dovlecei prăjiți, aromatizați cu usturoi ( MULTICOOKER)