Tocanita de ciuperci

de violeta30 in Mancaruri de post, 4 Apr 2017 | 5178 vizualizari

 

Din categoria "retete de post economice".

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciuperci
  • 3 rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • condimente (piper)
  • marar sau patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Curatam si spalam ciupercile, apoi le taiem felii subtiri pe care le punem la calit in ulei. Cand sunt aproape gata, adaugam ceapa tocata fin si potrivim de sare. Rosiile le taiem cuburi sau felii si le adaugam peste ciuperci. Cand sunt gata, desfacem faina in putina apa si adaugam peste tocanita. Lasam sa fiarba bine, iar la final, adaugam verdeata si piperul.
Se serveste cu paine calda sau cu mamaliguta.
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]