Tocanita de ciuperci

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 6 Mar 2018 | 4667 vizualizari

 

Foarte apreciata in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 100 g ceapa
  • 3-4 legaturi de ceapa verde (optional)
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt atat partea alba, cat si partea verde. Ciupercile se curata, se spala foarte bine de pamant si se taie feliute sau cubulete. Verdeata se toaca marunt.
Se pune la calit ceapa uscata, dupa 3 minute adaugam si ceapa verde. Dupa alte 3 minute, adaugam ciupercile si amestecam bine. Se lasa la foc mic pentru 10 minute, dupa care adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba pentru 20 minute. La sfarsit adaugam mararul si 1/2 legatura de patrunjel. Condimentam cu sare si piper.
Cu cealalta jumatate de legatura de patrunjel ornam la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]