Tocanita de ciuperci

de Ubulika in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2010 | 4960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan ciuperci
  • 1 borcan de smantana
  • 1 ceapa
  • vegeta
  • patrunjel
  • 2-3 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se taie ceapa si se caleste in ulei.Se lasa pe foc mic sa se inchida putin la culoare ,dupa care adaugam ciupercile.Se lasa la calit 5 minute..apoi acoperim cu apa..Se lasa sa fiarba cca 10 -15minute.Punem putina vegeta.

Facem maglavaisu din 2 linguri de faina si lapte..eu am mai completat si cu smantana..si turnam peste ciuperci.Adaugam si patrunjelul si luam de pe foc.

Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]