Tocanita de ciuperci champignon

de mirela0911 in Mancaruri de legume, 4 Iul 2011 | 10646 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 3 lg ulei masline
  • 1 lgt pasta ardei (eu am uitat sa pun)
  • 1 lg faina
  • 1/2 cana lapte
  • 2-3 lg smantana
  • sare, piper
  • frunze de patrunjel verde 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci champignon:

Se curata si se spala ciupercile. Ceapa se curata si se taie marunt. Se pune la calit in ulei si pasta de ardei. Dupa ce s-a inmuiat putin ceapa, se adauga ciupercile taiate feliute. Se lasa 5 minute sa se inabuseasca, dupa care se adauga apa in functie de cat sos doriti.

Cand au fiert ciupercile se toarna in fir subtire laptele amestecat cu faina. Se lasa sa fiarba in continuare pana se ingroasa sosul, se pune smantana si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cu mamaliga. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci champignon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci