Tocanita de ciuperci cu carne

de gaby_gabytza in Pui, 21 Noi 2014 | 8705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 cepe
  • 4catei usturoi
  • boia de ardei dulce
  • 300 ml suc de rosii(eu am tocat si rosiile)
  • 500 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu carne:

Spalam pulpele,le stergem dupa care le prajim pe ambele parti.Scoatem pulpele pe o farfurie,o acoperim si o dam deoparte.

In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa tocata marunt si o calim pana devine transparenta.Adaugam morcovul dat prin razatoare si ardeiul tocat marunt si le lasam sa se caleasca putin.Dupa care adaugam ciupercile taiate feliii,
sucul de rosii si rosiile tocate.

Punem condimentele dupa gust impreuna cu usturoiul pisat.Dupa care adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la moc mediu pana sunt gata ciupercile .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de ciuperci cu piept de pui