Tocanita de ciuperci cu pui

de luminita20_2006 in Pui, 10 Noi 2011 | 8689 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 1 kg ciuperci
  • -1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • -1 lingura bulion 
  • marar/patrunjel
  • sare,piper
  • 1 lungura amidon sau faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu pui:

Pieptul de pui se taie bucati si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu putin ulei, dupa care se scoate intr-un vas si se lasa deoparte pana cand pregatim ciupercile.

Ciupercile spalate se taie daca sunt mai mari , ceapa se curata si se taie marunt. Intr-o tigaie incingem putin ulei si punem ciupercile sa se inabuse cu capac. Ele vor lasa apa asa ca nu e necesar sa puneti. Cand scade pe jumatate apa se adauga bulionul dizolvat cu putina apa fiarta daca e cazul. Se lasa sa fiarba, adaugand si pieptul de pui, pana cand sunt gata ciupercile ; intr-o farfurie punem o lingura de amidon si dizolvam cu sosul de la ciuperci apoi adaugam peste toata tocanita .

Se condimenteaza cu sare si piper, iar la final cu usturoiul pisat si patrunjel sau marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]