Tocanita de fasole cu peste si dovlecel

de Satisfyyourcravings in Peste, 9 Aug 2019 | 2240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 380 grame rosii proaspete
  • 10 grame mix de ierburi italiene (rozmarin, salvie, cimbru, patrunjel)
  • 700 grame fasole alba fiarta (din conserva)
  • 340 grame peste alb fara oase si piele (eu am folosit cod)
  • 1 lamaie
  • sare, piper
  • paine pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole cu peste si dovlecel:

Dovlecelul se taie cuburi, ceapa se toaca si usturoiul se taie felii. Rosiile se taie in bucati mari, ierburile se toaca fin, iar pestele se taie in bucati de marime potrivita. 

Se incalzesc 2 linguri de ulei de masline intr-o- tigaie si se adauga ceapa. Se caleste la foc mic cateva minutre apoi se adauga usturoiul si dovlecelul. Se gatesc 5 minute. Se adauga rosiile si ierburile, se gatesc 3 minute, apoi se adauga fasolea. Se aduce la punctul de fierbre, se reduce focul la mic si se adauga pestele deasupra. Nu se amesteca. Se acopera cu un capac si se lasa 5-7 minute in functie de marime si grosimea bucatilor de peste. Se presara cu sare, piper si coaja rasa de lamaie. 

Se serveste cu paine si felii de lamaie. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole cu peste si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sushi wrap