Tocanita de miel cu cartofi si mazare

de katty in Oaie, 25 Feb 2017 | 6942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne de miel cu os
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 200 gr mazare congelata
  • 2 linguri pasta de ardei kapia
  • 100 gr pasta de tomate
  • 250 ml vin rosu
  • piper boabe
  • 2-3 foi de dafin
  • cimbru uscat
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de miel cu cartofi si mazare:

Spalam carnea de miel, o curatam de pielite si o portionam. O punem intr-un vas, adaugam vinul, piperul boabe si foile de dafin. Lasam carnea  la rece pana a doua zi. O intoarcem din cand in cand pe toate partile. A doua zi, scurgem  carnea. Incingem uleiul intr-o cratita si punem carnea. Lasam sa se rumeneasca usor, apoi adaugam ceapa tocata fin. O lasam sa se inmoaie, apoi adaugam vinul. Lasam sa fiarba pana vinul scade aproape tot, apoi adaugam apa calda cat sa  depaseasca carnea si fierbem pana carnea incepe sa se inmoaie. Adaugam cartofii taiati cubulete, mazarea, pasta de ardei, sare, pasta de tomate si cimbru si dam vasul acoperit la cuptor pana legumele se inmoaie si sosul scade si se ingroasa.
Servim tocanita fierbinte, presarata cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel cu cartofi si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel in vas roman