Tocanita de porc cu ciuperci

de Sim0na in Porc, 2 Apr 2012 | 4936 vizualizari

 

Sursa: http://iulianaflorentina.blogspot.com/2012/03/tocanita-de-ciuperci-cu-carne-de-porc.html
Multumesc Flory ptr reteta!!

 

INGREDIENTE

  • 400 g pulpa porc
  • 300 g ciuperci champignon
  • 4 fire ceapa verde
  • 4 catei usturoi
  • 5 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 lingurita boia iute
  • 200 ml apa
  • sare
  • piper
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ciuperci:

Carnea am taiat-o bucati potrivite, si am prajit-o pe ambele parti. Cand s-a rumenit, am adaugat sare, piper si o cana de apa si am lasat sa foarna pana s-a evaporat toata apa.

Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt si le-am adaugat peste carne. Am lasat cateva minute sa se caleasca, apoi am adaugat ciupercile curatate si taiate in bucati mai mari. Am adaugat si vinul alb si lasam sa fiarba 15-20 minute, la foc potrivit, acoperind cratita cu un capac. Cand si vinul s-a evaporat aproape tot, am pus boia, sucul de rosii si putina apa, am amestecat bine si am mai lasat cateva minute pe foc. Am potrivit de sare, apoi am adaugat mararul verde tocat.

Am servit tocanita alaturi de mamaliguta calda si conopida cu varza rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de ceapa cu carne de porc si suc de rosii