Tocanita de porc cu ciuperci

de Rahela Velicu in Porc, 16 Mai 2018 | 13829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc
  • 500 g ciuperci feliate
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ciuperci:

Punem ceapa tocata marunt impreuna cu ciupercile feliate la calit.

Separat prajim carnea de porc, iar dupa ce s-a prajit, o adaugam peste ciuperci, adaugam si ardeiul taiat julien, adaugam 1 cana de apa si pasta de tomate.

Acoperim cu un capac si lasam la fiert. Mai adaugam apa din cand in cand. Cand este gata, adaugam sare, piper si ardei boia. Tocam si mararul si-l adaugam in mancare la final.

TIPS-URI

1

Eu am folosit ciuperci conservate, dar se pot folosi si proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Orez Jasmine cu sos picant