Tocanita de porc cu sos de cascaval si bulete de cartofi

de ralu_ca in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2014 | 4630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa porc
  • 4 cepe
  • 2 capatani usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • maghiran 1 lingurita
  • boia iute
  • Sos cascaval:
  • 200 g cascaval
  • 5 linguri smantana
  • 2 linguri unt
  • sare
  • bulete cartofi:
  • 500 g cartofi
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu sos de cascaval si bulete de cartofi:

Am taiat carnea bucati mici. Ceapa taiata marunt si o calita in ulei. Am adaugat carnea taiata, usturoiul zdrobit si am condimentat cu sare, piper,maghiran si boia iute. Am turnat deasupra apa cat sa acopere bine carnea si am lasat sa fiarba la foc mic pana ce carnea se inmoaie si se obtine un sosulet consistet
Pentru sosul de cascaval am pus intr-o tigaie la incins untul , apoi cascavalul ras si smantana. Am lasat sa dea cateva clocote si condimentam cu sare .

Cartofii curatati, i-am pus la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert, am scurs apa si i-am zdrobit. Se adauga patrunjelul tocat, 2 oua faina. Condimentam cu sare, ii modelam si ii prajim in ulei. I-am scos pe servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se monteaza farfuria astfel:  asezam o parte de tocanita, bulete de cartofi si deasupra din abundenta  sos de cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu sos de cascaval si bulete de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]