Tocanita de pui

de eclerash in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2010 | 7115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept pui dezosat
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 200 g ciuperci
  • 3 rosii
  • sare
  • ulei
  • condimente(in functie de preferinte)

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Se spala si se taie cuburi pieptul si se rumeneste pe toate partile,apoi se scoate si se pastreaza cald.

In uleiul ramas calim ceapa,morcovul,ardeiul si ciupercile,toate acestea fiind taiate marunt,iar peste ele se adauga piper.Dupa 10 min,adaugam si 1 ceasca apa,,lasand la foc alte 15 minute,iar apoi adaugam rosiile tocate marunt,iar dupa 10 min adaugam si carnea impreuna cu putina apa calda si un pahar de vin alb.Se fierbe pana scade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

gaby_duceag 1

20.05.2010, 08:16

buna tare!

eclerash 1

20.05.2010, 18:09

danangie...crede-ma ca gustul nu se schimba indiferent de cum ai tocat legumele...te pup si ma bucur ca ti-a placut si sper sa imi dai de veste de indata ce termini de papat tocanitza

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:49

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci gratinat