Tocanita de pui cu cartofi

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 4 Aug 2010 | 7348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 4-5 cartofi
  • 3-4 cepe
  • 2-3 ardei grasi
  • 3-4 rosii
  • ulei
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • marar uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu cartofi:

Ceapa taiata marunt si ardeiul taiat cubulete se calesc in ulei.Se adauga pulpele pe care le-am taiat in doua, se sareaza ,se adauga o cana cu apa si se lasa sa fiarba inabusit la foc potrivit.Cand carnea este aproape fiarta se adauga cartofii taiati in sferturi,2-3 foi de dafin, cateva boabe de piper si marar uscat.Se lasa pana cand totul este fiert(daca mai este nevoie se mai adauga din cand in cand putina apa) si apoi se adauga rosiile decojite si date prin razatoare si se potriveste de sare dupa gust.Se mai lasa pe foc 8-10 min  dupa care se poate servi .

Cu muraturi este grozav de buna.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sylvia 1

08.08.2010, 18:17

Si din asta vreau m-a apucat foamea vazand ce bunatati ai facut. Nu am pus niciodata cartofi la tocanita de pui trebuie sa testez ca tare bine arata

Bucataras Medi 1

11.08.2010, 09:06

Multumesc,Sylvia.........nu te invit la masa ca nu mai este demult.............

elena1988 1

22.03.2011, 18:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

ieri la 09:54

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

pe 12.03 la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paprikas de pui cu cartofi intregi