Tocanita de pui cu ceapa

de Valclaudia in Pui, 7 Apr 2013 | 4527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 4 cepe mari
  • 50 ml ulei
  • sare si piper
  • patrunjel verde tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ceapa:

Spalam pulpele de pui si le impartim in doua.

Curatam cepele, le tocam si le calim in ulei timp de 5 minute apoi adaugam sare si piper.

Asezam bucatile de carne peste ceapa, adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa.

La final adaugam verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita economica cu pui si galuste - varianta Jamie Oliver