Tocanita de pui cu smantana si doua feluri de ciuperci

de mihaelar63 in Pui, 25 Sep 2017 | 3319 vizualizari

 

 Am fiert supa limpede si proaspata de pui. Din bucatile de tacamuri, pipote si ficat, am incropit rapid un al doilea fel delicios. Pentru ca aveam doar cateva ciuperci brune, pentru completare am apelat la rezerva de galbiori congelati.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripi, spate , pipote si ficat de la doi pui [ fierte in supa ]
  • 300 gr galbiori maruntiti, congelati
  • 3 ciuperci brune
  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 1 ardei kapia
  • 1 pahar smantana 1 legatura patrunjel verde
  • 1/2 lingurita pudra turmeric
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu smantana si doua feluri de ciuperci:

  1. Legumele se curata si se spala si se toaca marunt.
  2. Galbiorii se decongeleaza .
  3. Ciupercile brune se spala si se taie felii subtiri .
  4. Trageti in ulei ceapa si ardeiul tocate, pana devin sticloase. Amestecati.
  5. Adaugati ciupercile si carnea. Sarati.
  6. Turnati smantana, pudra de turmeric si un pahar cu apa.
  7. Lasati sa fiarba la foc mic, 10 minute, impreuna ca sa se omogenizeze gusturile.
  8. Piperati si gustati. Daca este nevoie, mai sarati.
  9. La servire, adaugati patrunjel verde tocat.
  10.  Folositi ca garnitura mamaliguta sau paste fainoase.

                                    Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu smantana si doua feluri de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]