Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta

de Sidy in Pui, 24 Iun 2011 | 7406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carnea de la un pui,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 2 rosii,
  • 1/2 ardei gras,
  • 300 g faina de malai
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • sare,
  •  piper,
  • patrunjel verde
  • 2-3 catei usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta:

Ceapa taiata marunt se pune la calit pina devine sticloasa, apoi adaugam rosiile taiate cubuletesi ardeiul gras taiat.

Dupa cateva minute  adaugam  carnea , pasta de gogosari si potrivim gustul de sare si piper.Se adauga patrunjel verde tocat, usturoiul si o cana cu apa, apoi se lasa sa fiarba carnea bine.

Se face mamaliguta: la 1 l apa cu sare dupa gust ,se pun 300 g malai si se lasa sa fiarba, invirtindu-se sa nu se prinda mamaliga de vas.


Cind sunt gata se monteaza pe farfurie in portii.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

adry88 1

28.06.2011, 16:28

Lau 1

02.07.2011, 22:57

place

soryna1981 1

16.07.2011, 16:07

Nu pot sa zic decat...palaria jos...imi place tot ce tine de tocanite...sunt sigura ca este foarte buna la fel dupa aspect......am si eu o rugaminte cum pot sa introduc prieteni in lista?.....cum sa-i selectez?...multumesc....o zi buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui