Tocanita din carne de porc

de elena1988 in Porc, 4 Noi 2010 | 6952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700gr de carne de porc(pulpa)
  • 1 ceapa mai mare,
  • 1 morcov,
  • 4 linguri de bulion,
  • 50 ml vin rosu sec , 
  • 4catei de usturoi,
  • sare si piper,
  • cimbru,
  • 1 legatura de marar,
  • cartofi pentru piure si putin unt.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de porc:

Se caleste ceapa, peste care se adauga carnea taiata cubulete, se lasa asa sa se inabusa bine, se adauga si morcovul, putina apa, sarea si piperul, se lasa sa dea cateva clocote, dupa care se mai pune un pic de apa , bulionul, usturoiul, cimbrul, mararul, si la sfarsit usturoiul si vinu, si se mai lasa 10 minute, separat se face pireul si se serveste alaturi, pofta buna;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciolan afumat la cioroiul Crock-Pot