Tocanita din carne de vitel

de silvi0ara in Vita, 22 Apr 2010 | 5399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne macra de vitel  
  • 2-3 cepe rosii  
  • 4-5 cartofi  
  • 1 lingura pasta de tomate  
  • 2 ardei grasi  
  • sare si piper dupa gust  
  • 1 legatura marar proaspat  
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de vitel:

Se taie carnea bucatele,se rumeneste in ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori subrtiri.Se adauga apoi ardeiul gras taiat tot felii subtiri..Se lasa sa fiarba inabusit pana scade apa lasata de carne.Se adauga apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba.

Dupa o jumatate de ora se pun cartofii taiati cuburi,se portiveste de sare si piper.Se mai lasa pe foc cat se fierb cartofii,apoi se adauga bulionu si se da la cuptor pentru 10-15 minute.Se scoate se adauga mararul proaspat tocat.Se serveste cu mamaliguta,sau salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 22:31

Mai ai o portie si pentru mine?........................

nadina73 1

22.04.2010, 23:39

si eu vreau mai ai si pt mine 5 furuclite iti dau dar o portie primes si eu

silvi0ara 1

23.04.2010, 11:06

Medi,Nadia sigur,pentru voi fac una noua.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca