Tocanita multicolora

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 28 Oct 2010 | 3795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc(muschi,pulpa fara os)
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 2 rosii decojite/rosii in bulion/rosii pregatite pentru iarna
  • sare,piper
  • 1 lingura faina
  • 2-3 catei usturoi
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita multicolora:

carnea feliata se sareaza si se pipereaza si se rumeneste in 2 linguri de ulei pe ambele parti.Ceapa tocata marunt,morcovul cubulete si ardeii se pun in cratita peste carne si se inabuse 5 min,apoi se adauga apa,cat sa acopere totul,rosiile tocate si usturoiul.
Se pune capacul si se fierbe pana se inmoaie legumele.Faina se desface in 1-2 linguri de apa si se toarna in fir subtire in tocanita,amestecand energic.Se mai lasa 5 min pe foc si se trage deoparte.Se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita multicolora" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu ciuperci