Tocanita picanta de pui cu naut si cartofi dulci

de Satisfyyourcravings in Pui, 9 Noi 2018 | 3626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 bucati de pui (eu am folosit pulpe inferioare)
  • 1 lingura condimente pentru pui
  • 1 lingura rozmarin uscat
  • sare
  • ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 4 catei de usturoi
  • 2 cartofi dulci
  • 1 lingurita fulgi de chili
  • 300 ml supa de pui (se poate obtine din cub concentrat)
  • 400 grame naut (din conserva)
  • orez gatit, pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita picanta de pui cu naut si cartofi dulci:

Bucatile de pui se presara cu sare, condimentele pentru pui si rozmarinul si se prajesc in putin ulei, intr-o caserola, pana devin aurii. 

Intre timp, se taie ardeiul in bucati groase, usturoiul se feliaza, ceapa se toaca marunt, iar cartofii dulci se taie in batoane groase.

Se transfera puiul pe o farfurie. 

In caserola, se adauga ceapa si se prajeste 5 minute la foc mic, apoi se adauga ardeiul, usturoiul si cartofii dulci. Se lasa 5 minute la foc mediu. Se adauga puiul inapoi in caserola, impreuna cu fulgii de chilli si supa de pui, se acopera cu un capac si se lasa 30 de minute. In ultimele 5 minute, se adauga nautul. 

Se serveste fierbinte cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta de pui cu naut si cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu piept de pui si sos bechamel