Tocanita piperata de purcel

de MOKUSKA in Porc, 4 Mai 2014 | 3289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne purcel ( am folosit coaste si sira)
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • boia
  • pasta de ardei picant
  • 1 legatura patrunjel verde
  • piper
  • sare dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita piperata de purcel:

Curatam ceapa, o tocam rondele si punem la calit cu ardeiul tocat marunt in putina apa. Dupa ce s-au calit adaugam carnea de purcel. Le calim inca 10 minute sub capac, dupa care adaugam boia, piper negru, pasta de ardei iute. Se adauga imediat putina apa sa nu se arda boiaua si lasam sa fiarba. Cand observati ca se desprinde carnea de pe oase inseamna ca este fiert. Adaugam piper, sare si inchidem focul.

Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.

TIPS-URI

1

carnea fierbe foarte repede

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita piperata de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi