Tochitura

de kryky_55 in Porc, 7 Iun 2009 | 9778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame carne de porc(de preferat fara grasime)
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei rosu
  • 250 gr ciuperci(champinione sau la conserva)
  • 1 lingura pasta de tomate
  • faina de malai grisata(pentru mamaliguta)
  • 4 oua
  • branza sau cascaval
  • ulei,sare,piper,vegeta,boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Taiati ceapa si ardeiul marunt si le caliti cu putin ulei,cand ceapa devine aurie puneti carnea taiata cubulete,puneti pasta de tomate ,condimentati bine si apoi puneti o cana cu apa calda(apa sa depaseasca nivelul carnitei)) si lasati totul sa fiarba la foc potrivit.

Completati din cand in cand cu apa calduta daca aceasta scade oana cand carnita este fiarta.Cand carnea este aproape fiarta puneti ciupercutele taiate bucatele mai grosute si lasati sa fiarba in continuare pana cand carnea este fiarta complet si se formeaza sosulet.Condimentati daca mai este nevoie cu vegeta,sare,piper si dati deoparte.

Faceti mamaliguta conform instructiunilor de pe pachet(eu am folosit 1,5 litri de apa pentru 4 persoane).

Pregatit ouale ochiuri,si urmeaza apoi asamblarea:

Intr-un bol micut umed puneti 1/4 din mamaliguta si apoi rasturnati pe o farfurie,deasupra mamaligutei cocotati oul,de jur imprejur puneti carnita cu sos iar deaupra razaliti cascaval sau branza si gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]