Tochitura

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2010 | 5594 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 1 piept de pui,
  • o punga ficatei;
  • 1 punga pipote
  • 4-5 catei usturoi,
  • o ceapa
  • 2 ardei rosii
  • 1 morcov
  • sare si piper alb.
  • o legatura marar.

 

  •  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Se caleste ceapa cu morcovul si ardeiul, dupa care se adauga pieptul de pui fasii subtiri, ficateii si pipotele, le lasati sa se inabuseasca.
Adaugati usturoiul taiat felii, un pic de sare si piper,mararul tocat si continuati fierberea inca 10 minute.

Serviti cu mamaliguta calda si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar