Tochitura cu mamaliguta

de Oana in Porc, 2 Mai 2009 | 35229 vizualizari

 

Un amestec de carnuri, condimente, rosii, o nebunie! Eu am facut-o cu ficat de porc, carnita de porc, piept de pui si carnaciori afumati.

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficat
  • 400g carne de porc
  • un piept de pui
  • 3 carnaciori afumati
  • 2-3 cepe
  • 1 ardei gras
  • o cutie de rosii in bulion
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Ficatul, carnea de porc si puiul le taiem cubulete, carnaciorii rondele. Ceapa si ardeiul gras le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei. Punem apoi carnea de porc si o lasam putin la rumenit. Urmeaza ficatul si la sfarsit puiul.  Adaugam pe parcurs cate putina apa calda ca sa se inabuseasca in voie. Carnaciorii ii prajim separat intr-un ceaun cu ulei incins, apoi ii scoatem si ii lasam la scurs. Adaugam rosii in bulion taiate cubulete si acoperim cu un capac, sa fiarba mocnit. Spre final punem carnaciorii, usturoiul pisat, condimentam si punem foile de dafin. Mai lasam cam 10 minute. Putem presara marar proaspat tocat si servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc in sos de rosii, ciuperci si usturoi