Tochitura de berbecut si carnati de oaie la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute

de Bucataras in Slow Cooker, 29 Sep 2015 | 5251 vizualizari

 

(timp de pregatire 20 min, timp de gatire 2 ore si 30 min, program low, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Pastrama de berbecut marinata – 700 g
  • Pastrama de oaie afumata – 700 g
  • Carnati proaspeti de oaie – 1 buc cca 30-40 cm
  • Suc de rosii – 250 ml
  • Usturoi – 6-7 catei
  • Ulei – 2 linguri
  • Vin rosu – 80 ml
  • Piper alb – dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de berbecut si carnati de oaie la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute:

 Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat;

Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens;
Scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime;
Taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi;
Toaca usturoiul marunt;
Soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul de aluminiu al lui slow cooker Crock-Pot 6 L Saute;
Cand a devenit usor aurie adauga usturoiul;
Caleste putin si stinge cu vinul rosu;
Adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc;
Pune vasul de aluminiu in slow cooker Crock-Pot, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 min, si programul de gatire “low”;
Cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adauga carnatii si amesteca bine;
Odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta;
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de berbecut si carnati de oaie la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L