Tochitura de organe

de vero_closca in Porc, 8 Apr 2010 | 24040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg organe de porc (rinichi, ficat, inima, splina)
  • 1 capatana usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 pahar vin rosu sec
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 1 cana supa de legume
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de organe:

Se curata bine organele, se spala, se usuca si se taie dupa preferinta, cuburi sau felii.

Intr-o cratita cu fund gros se incinge uleiul si se rumenesc usor organele, apoi se sting cu supa de legume. Se lasa la foc mic pana scade, se adauga usturoiul taiat feliute, sarea, piperul, cimbrul si paharul de vin si se mai lasa pe foc mic pana scade putin.

Este delicioasa cu muraturi si mamaliguta.


Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de organe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tochitura