Tochitura de organe

de vero_closca in Porc, 8 Apr 2010 | 24434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg organe de porc (rinichi, ficat, inima, splina)
  • 1 capatana usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 pahar vin rosu sec
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 1 cana supa de legume
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de organe:

Se curata bine organele, se spala, se usuca si se taie dupa preferinta, cuburi sau felii.

Intr-o cratita cu fund gros se incinge uleiul si se rumenesc usor organele, apoi se sting cu supa de legume. Se lasa la foc mic pana scade, se adauga usturoiul taiat feliute, sarea, piperul, cimbrul si paharul de vin si se mai lasa pe foc mic pana scade putin.

Este delicioasa cu muraturi si mamaliguta.


Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de organe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta