Tochitura de porc

de vero_closca in Porc, 13 Apr 2010 | 11291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5oog pulpa de porc
  • 1 ardei
  • o ceapa mica
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 300 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc:

Speli si usuci carnea,o tai cubulete si o pui sa se caleasca usor intr-o cratita cu fund gros.Cand s-a albit pe toate partile adaugi ardeiul taiat cubulete mici,ceapa tocata fin si le lasi sa se inmoaie putin Apoi se adauga pasta de tomate diluata cu supa de legume,usturoiul tocat fin,piperul si cimbrul.Se lasa pe foc pana se fragezeste carnea si sosul scade putin.

Se serveste cu mamaliguta sau piure de cartofi.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu miere la cuptor